Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
76x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Northfinder

Northfinder FANAU

Мъжко ски яке Код: 172198
Цвят тъмносин (тъмносин / оранжево)
Размер:
Изберете си
L
XL
XXL
Размер:
Изберете си

Налично

194,90 лв.
Избери размер
L
XL
XXL
Описание
Мъжкото затоплящо ски яке Northfinder FANAU е идеален избор за всички любители на ските, които искат да бъдат стилни и с качествена ...
Описание

Northfinder FANAU

Мъжкото затоплящо ски яке Northfinder FANAU е идеален избор за всички любители на ските, които искат да бъдат стилни и с качествена екипировка. Якето има параметри на водоустойчивост и проветривост, които гарантират комфорт в него по време на ски спусканията и различна климатични условия. Якето е с подлепени критични шевове, с което се подпомага неговата устойчивост от неблагоприятното време. Ръкавите на якото са оформени и създават комфорт, докато качулката и долният кант са регулируеми и могат да се нагласяват според нуждите. Практичното проветряване е с отвори в подмишниците, които имат цип и мрежа и могат да се регулират обема си. Якето е добавено и с много функционалности за скиорите, включително колан за сняг, вътрешни маншети на ръкавите, два странични джоба с цип, джоб за ски карта и джоб за очила. Изолирано е със синтетично свободно руно, което е проветряващо имитира свойствата на пуха и в същото време е по-устойчив на абсорбиране на влага. Моделът е с атрактивен дизайн и веднага прави впечатление. Модерното скиорско яке е с полуприлепнала кройка, което го прави идеално за пистата, защитава от студеното време и едновременно с това е в стилна форма.
  • синтетична изолация
  • скиорска екипировка
  • атрактивен детски дизайн
  • снежен колан
  • проветряване в мишниците

Характеристика

Материал
полиестер
Воден стълб
5000 мм
Дишаемост
3 000 g/m²24h
Код на продукта
172198
Код на доставчик
107755-391
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Таблица с размери
Таблица с размери
Оценки 76
Оценки
Поддръжка на материали
Поддръжка на материали
За марката
Northfinder