Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
ON

ON CLOUDFLOW

Мъжки обувки за бягане Код: 2281000744
Разпродадено
Описание
Достигни по-бързо върха на тренировката си по бягане! ON CLOUDFLOW са оборудвани с най-новата генерация CloudTec. Не губи още време: ...
Описание

ON CLOUDFLOW

Достигни по-бързо върха на тренировката си по бягане! ON CLOUDFLOW са оборудвани с най-новата генерация CloudTec. Не губи още време: ready, set, flow! Още от първата крачка 18 Cloud-а имат само една цел - да ти покажат, как изглежда върха на твоето бягане. Наслади се на изключително мекото стъпване и супер бързото оттласкване от земята. Нека не забравяме и уникално леката Zero-Gravity пяна, адаптивно конструираната мрежеста материя и чувствителният Speedboard. Единственото, което ще запомниш немислимата скорост е: flow. 18 Cloud-а, които самостоятелно омекотяват натиска при стъпване и предоставят енергия за по-добри резултати. Специално контруираната мрежеста материя осигурява перфектна дишаемост и подкрепа за ходилото в местата, където е най-необходима. Вътрешната конструкция на слоя, поставен в горната част на обувката, предоставя огромен комфорт. Speedboard омекотяване и огъването предоставя плавни движения.

  • повече броя cloud-ове за максимален комфорт
  • перфектна дишаемост
  • светлоотразителни елементи

Характеристика

Горна част
синтетичен материал
Междинна подметка
Zero Gravity
Подметка
CloudTec
Drop
6 мм
Използване
универсално
Начин на стъпванe
неутрален
Свод
нормален
Код на продукта
2281000744
Код на доставчик
15.99991
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
ON