Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 7
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
ON

ON CLOUDFLYER

Мъжки обувки за бягане Код: 2281000741
Разпродадено
Описание
Накратко: за бягане на дълги разстояния. За първи път стабилността и подкрепата на ходилата са представени в ултра леки обувки. Новата ...
Описание

ON CLOUDFLYER

Накратко: за бягане на дълги разстояния. За първи път стабилността и подкрепата на ходилата са представени в ултра леки обувки. Новата система Cloudflyer предоставя максимално омекотяване и стабилност при бягане. Патентованата система CloudTec® е създадена с помощта на пяната Zero-Gravity.. Това означава, че обувката тежи по-малко от 260 г и че моделът ON CLOUDFLYER е един от най-леките модели в категорията обувки за бягане с максимална стабилност. Ултра леки и същевременно функционални обувки. Широката подметка с Cloud-а осигурява стабилност и интелигентно омекотяване точно там, където е необходимо. Специално конструираните Cloud части отзад помага за елиминирането на ротационните движения на ходилото в посока навътре и осигуряват стабилност и правилно стъпване. Подготви се психически за шокиращо меките стъпки и супер бързите оттласквания от земята. С Cloudflyerem и най-дългото разстояние ще ти се стори кратко.

  • максимална стабилност и омекотяване
  • светлоотразителни елементи

Характеристика

Горна част
синтетичен материал
Междинна подметка
Zero Gravity
Подметка
CloudTec
Drop
7 мм
Използване
универсално
Начин на стъпванe
неутрален
Свод
нормален
Код на продукта
2281000741
Код на доставчик
11.4432
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
ON