Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
1x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
ON

ON CLOUDSURFER

Мъжки обувки за бягане Код: 2281000742
Разпродадено
Описание
Желаеш да бягаш по-бързо? Тогава се запознай с обувките ON CLOUDSURFER. Благодарение на патентованата система CloudTec® получаваш перфектно ...
Описание

ON CLOUDSURFER

Желаеш да бягаш по-бързо? Тогава се запознай с обувките ON CLOUDSURFER. Благодарение на патентованата система CloudTec® получаваш перфектно омекотяване и избухливи оттласквания от земята. Новият модел Cloudsurfer е още по-лек и се приспособява по-добре към краката, затова възвръща още повече енергия при всяка стъпка. Създадените от гумата Rebound-Rubber части на подметката Cloud се движат при стъпване така, че да намалят ротационните сили и натиска. Впоследствие се втвърдяват и заключват, за да предоставят подходящо за ходилото, динамично оттласкване. Всичко това предоставя повече време във въздуха и повече енергия при бягане. Новият Cloudsurfer е идеален за тренировки и за състезания по бягане, при които ще покажеш на всеки, кой е най-бързият. Готов ли си? Патентованата технология Speedboard подкрепя всяка бърза крачка и ти дава по-висока скорост. Създадохме нова подметка за перфектно сцепление и с мокри настилка. С тези обувки няма да подхлъзнеш. Уникалната мрежеста материя в горната част на обувките предоставя ефективно проветряване и подкрепа в местата, където е най-необходима. Cloudsurfer комбинира качествата, които обикновените обувки не могат: комфортът на тренировъчните обувки със скоростта на състезателните обувки. Със сигурност краката ти ще се влюбят в тях. Новата подметка гарантира перфектно сцепление и стабилност. Конструкцията на вътрешния слой на горната част предоставя изумителен комфорт. Светлоотразителната лента върху петата повишава безопасността при намалена видимост. Уникалната мрежеста материя в горната част на обувките предоставя ефективно проветряване и подкрепа в местата, където е най-необходима.

  • перфектна дишаемост
  • специална конструкция на подметката за меко стъпване и бързо оттласкване
  • светлоотразителни елементи

Характеристика

Горна част
синтетичен материал
Междинна подметка
Zero Gravity
Подметка
CloudTec
Drop
6 мм
Използване
универсално
Начин на стъпванe
неутрален
Свод
нормален
Код на продукта
2281000742
Код на доставчик
24.99959
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 1
Оценки
Как да изберем размер
Как да изберем размер
За марката
ON