Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
322x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Runto

Runto SPACE 650

Бутилка Код: 181711
Цвят тъмнозелено
Обем 650 МЛ

Налично

От 10.5. до 13.5. при Вас с наш транспорт

Доставка
27,90 лв.
Описание
Кажи стоп на PET бутилките, които са неудобни, оставят вкус и миризма от предишната течност, която е била в тях и са неекологични. ...
Описание

Runto SPACE 650

Кажи стоп на PET бутилките, които са неудобни, оставят вкус и миризма от предишната течност, която е била в тях и са неекологични. Представяме ти спортната бутилка  Runto RT-BOTTLE-SPACE. Нова генерация бутилки, създадена от издръжлив материал, който не съдържа BPA

Tritan е новост на пазара. Той след време не  не се разгражда в напитката и не съдържа вредни веществане оставя неприятни миризми като обикновените PET бутилки и е не вреди на здравето благодарение на качествата си. До сега се е използвал само в медицината.

RT-BOTTLE-SPACE е идеална и за употреба в свободното време. Можеш да я използваш и за туризъм или за пикник. Тази спортна бутилка разполага и с практична каишка, благодарение на която е удобна за носене и със система за затваряне, която не позволява нито една капка да напусне.

  • бутилка, тествана в ЕС
  • издръжлива
  • система против изтичане
  • практична каишка

Характеристика

Материал
tritan
Обем
650 ml
Код на продукта
181711
Код на доставчик
RT-SPACE650-AGN
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 322
Оценки
За марката
Runto