Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 6
3x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Spokey

Spokey MIX ROLL SINGLE

Фитнес вал за масажи Код: 160676
Цвят синьо
Размер os

Налично

От 9.5. до 10.5. при Вас с наш транспорт

Доставка
39,90 лв.
Описание
Финес вала Spokey MIX ROLL SINGLE е идеален за използване преди и след тренировки- Разпуска напрегнатите мускули, повишава кръвообращението ...
Описание

Spokey MIX ROLL SINGLE

Финес вала Spokey MIX ROLL SINGLE е идеален за използване преди и след тренировки- Разпуска напрегнатите мускули, повишава кръвообращението и намалява риска от претоварване и нараняване на мускулите. Има специална структура с масажиращи издатини и е изработен от издръжливи материали, благодарение на които е устойчив на големи натоварвания, деформации, механични повреди и в същото време не абсорбира влагата.

Тренираш ли често? Харесвали ли да тренираш на 200 %? Мускулите трябва да се възстановяват и за тази цел можеш да използваш фитнес вала. Упражненията с вала са вид миофасциален самомасаж, благодарение на който ще освободите напрегнатите мускули и фасции. Такъв масаж е подходящ възстановява мускулните тъкани, подготвя тялото за следваща тренировка и освен това намалява риска от нараняване! С фитнес вала Spokey MIX ROLL SINGLE можете да разнообразиш ежедневната си тренировка и по този начин да включиш мускулните части, които са наистина важни за вас.

Погрижете се за мускулите си преди, по време и след тренировка
Благодарение на използването на ролката за рехабилитация Spokey MIX ROLL SINGLE преди, по време и след тренировка, мускулите ще работят по-гладко, което носи безброй ползи за здравето - разпуска напрегнатите мускули, повишава кръвообращението и намалява риска от претоварване и нараняване на мускулите. Валът е продукт, който може да направи тренировката ти още по-ефективна. Може да се използва за ускорено възстановяване и разпускане на масажираните мускули.
  • такъв масаж е подходящ възстановява мускулните тъкани, подготвя тялото за следваща тренировка и освен това намалява риска от нараняване
  • може да се използва за ускорено възстановяване и разпускане на масажираните мускули
  • структура с масажиращи издатини
  • малки размери за лесно транспортиране и складиране

Характеристика

Материал
EVA, поливинил хлорид (PVC), полиетилен (PE)
Дължина
45 cm
Диаметър
14.5 cm
Код на продукта
160676
Код на доставчик
K929913
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 3
Оценки
За марката
Spokey