Уважаеми клиенти, желаем да Ви информираме, че сайта абв.бг има проблеми с изпращането на електронна поща,  за това няма да получите имейли от нас. Ако имате възможност използвайте друг имейл за регистрация или поръчки.
Полезни съвети

Автомати за ски бягане

За радост, времената, в които широките автомати се закопчаваха с предната част на обувките чрез щракването на няколко метални „тръни“ в обувката, останаха в далечното минало. Благодарение технологичния напредък скиорите днес разполагат с по-безопасни и по-комфортни автомати, които предоставят несравнимо по-добър контакт между обувката и ската, което подобрява значително контрола върху нея. В днешно време съществуват две сравнително подобни системи за закопчаване и техните най-нови състезателни варианти. Необходимо е да избираме системата за закопчаване на автоматите според модела на обувките за ски бягане или обратното, за да са съвместими.

Важното е да знаете, че автоматите трябва да се избират в зависимост от модела на обувките. В спецификациите на обувките за ски бягане ще намерите вида на автоматите, с които са съвместими.